Een visitekaartjes laten ontwerpen door een echte professional?

Bekijk ons divers aanbod ontwerpers

Vind direct een ontwerper

Een professioneel ontwerper voor jouw visitekaartje!

Digitale wereld of niet, een visitekaartje is voor elke ondernemer onmisbaar. Jouw contactgegevens snel uitwisselen middels een professioneel visitekaartje zorgt voor een goede eerste indruk bij jouw gesprekspartner. Wie wil dat nou niet? Bij The big graphic house hebben wij diverse grafische ontwerpers klaar staan om je te helpen aan een uniek en professioneel visitekaartje.

Hoe werkt het?

The big graphic house - search icon

Kies je product(en)

Selecteer de producten die je nodig hebt en klik op de zoekbutton. De ontwerpers die de door jouw gekozen producten kunnen ontwerpen zullen verschijnen

The big graphic house - hands icon

Bekijk diverse portfolio’s

Alle ontwerpers hebben een eigen profiel met zijn/haar tarieven en portfolio. Vergelijk de ontwerpers en kies de ontwerper die het beste bij je past

The big graphic house - draw icon

Vraag een ontwerper aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een aanvraag versturen naar de ontwerper. De ontwerper gaat dan kijken of hij/zij interesse heeft in de opdracht

The big graphic house - checkbox icon

Start direct je opdracht!

Als de ontwerper de aanvraag accepteert, ontvang je een factuur. Wij zullen tijdelijk het betaalde bedrag bewaren, tot dat je tevreden bent. De ontwerper zal contact met je opnemen

Deze ontwerpers helpen je graag aan een visitekaartje ontwerp

Voorbeeld profiel - The big graphic house

Lieke M.

Hi! Mijn naam is Lieke. Momenteel studeer ik Communication & multimedia design aan Avans hogeschool...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Ilse B.

Hi! Ik ben Ilse. Sinds juni 2020 ben ik freelance grafisch ontwerper. Daarnaast studeer ik Visuele C...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Amy L.

Ontwerp op maat of op zoek naar iemand die uw ideeën kan helpen realiseren? Hi, mijn naam is Amy en ...

Profiel bekijken

Een visitekaartje laten maken, waarom niet?

Een visitekaartje is bedoeld om jouw contactgegevens snel uit te wisselen na een ontmoeting met een (potentiële) klant. Jouw contactgegevens op de achterkant van een papiertje opschrijven kan, maar is niet erg professioneel. Jouw bedrijf wil een goede indruk achterlaten en een professioneel visitekaartje is daarom essentieel. Jouw visitekaartje moet opvallen tussen de tientallen andere visitekaartjes op het bureau van jouw gesprekspartner.

Een grafische ontwerper inschakelen om jouw visitekaartje te laten ontwerpen is daarom een goed idee. Bekijk ons diverse aanbod grafische ontwerpers die klaar staan om je te helpen aan een uniek visitekaartje ontwerp. Op deze manier besteed je de opdracht uit, maar kan jij toch jouw wensen verwerken in jouw visitekaartje. Lees hieronder hoe het werkt!

The big graphic house - checkbox icon

Eenvoudig

The big graphic house - checkbox icon

Vrijblijvend

The big graphic house - checkbox icon

Binnen 72 uur reactie

Er zijn verschillende manieren om een visitekaartje te ontwerpen voor jouw bedrijf. Jouw bedrijf kan ervoor kiezen om zelf een visitekaartje te ontwerpen, maar hier zitten ook nadelen aan. Hier later meer over. Wij hebben contact met diverse grafische ontwerpers die allemaal hun eigen tarieven bepalen. De kosten om een visitekaartje te laten ontwerpen door een ontwerper zijn daardoor afhankelijk van de tarieven die de ontwerper hanteert. Bij ons spreek je samen met jouw ontwerper de prijs voor de visitekaartjes ontwerp af en dat kan al vanaf €45. Vergeet niet: een professioneel visitekaartje die opvalt is onmisbaar voor jouw bedrijf. Onze grafische ontwerper zorgt voor een opvallend en professioneel visitekaartje die past bij jouw bedrijf en diensten/producten. Twijfel niet, laat ons je helpen!

Visitekaartje ontwerp

vanaf

€45

Uniek, professioneel en opvallend visitekaartje, waar moet je allemaal aan denken?

Visitekaartjes laten ontwerpen door een grafische vormgever is voor veel mensen een onbekend proces. Voor een professioneel visitekaartje zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om over na te denken. Maak je geen zorgen, wij helpen jou hierbij! De belangrijke aspecten:

Definitie visitekaartje

Een visitekaartje is een stukje papier of karton waar bepaalde contactgegevens van een bedrijf of persoon op worden weergegeven. Een visitekaartje wordt gebruikt om snel en eenvoudig contactgegevens uit te wissel in real-life. De ontvanger van een visitekaartje beschikt meteen over meer contactgegevens, om in het vervolg contact op te nemen. Een visitekaart kan persoonsgebonden of bedrijfsgebonden zijn, het is aan jou om te bepalen wat het beste past bij jouw doeleinden. Wil je dat men contact opneemt met jou direct of via jouw bedrijf?

Onderdelen visitekaartje

Het doel van een visitekaartje is dat jouw contactpersoon met jou of jouw bedrijf contact op kan nemen. Het is daarom van belang dat de belangrijkste contactgegevens op jouw visitekaartje staan. Je bent helemaal vrij om te bepalen welke gegevens jij allemaal op jouw visitekaartje zet. Probeer wel een goede balans te vinden tussen ‘belangrijke contactgegevens’ en ‘overige contactgegevens’. Overbodige contactgegevens nemen alleen ruimte in beslag, wat ten koste gaat van het design. De volgende onderdelen kan jij allemaal op jouw visitekaartje zetten:

  • Jouw (volledige) naam
  • Jouw functie
  • Bedrijf waar je werkzaam bent
  • Website van het bedrijf
  • Jouw telefoonnummer
  • Jouw e-mailadres
  • Bezoekadres
  • Een zakelijke en spontane foto van jou!

Jij kan samen met jouw grafische ontwerper afstemmen welke onderdelen jij belangrijk vindt voor jouw bedrijf. De grafische ontwerper gaat vervolgens aan de slag met jouw visitekaartje ontwerp.

Visitekaartje ontwerp

Het is van groot belang dat jouw visitekaartje opvalt tussen de andere visitekaartjes en daarom is een goed visitekaartje ontwerp essentieel. Als jij een goed visitekaartje ontwerp voor jouw bedrijf wil, is het inschakelen van een grafische ontwerper een goed idee. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet voor een professioneel visitekaartje:

Doelstelling visitekaartje

Het is belangrijk om de doelstelling van een visitekaartje niet uit het oog te verliezen. De doelstelling van een visitekaart is het uitwisselen van contactgegevens. Zorg er daarom voor dat er niet te veel overbodige informatie aanwezig is op het visitekaartje. Houd jouw visitekaartje simpel en zorg dat de informatie niet te afleidend is. Daarnaast is het niet verkeerd om wat extra ruimte te bewaren op jouw visitekaartje waar jouw gesprekspartner eventueel informatie op kan schrijven.

Gebruik een persoonlijke foto

Is jouw visitekaartje persoonsgebonden? Gebruik dan een spontane EN professionele foto op jouw visitekaart. ‘’Een foto zegt meer dan 1000 woorden’’. Op deze manier blijf jij beter hangen bij jouw gesprekspartner en dit kan positief uitpakken voor jouw bedrijf. Wanneer men jouw visitekaartje weer zien, weten zij gelijk weer met wie zij te maken hebben.

Professionele uitstraling

Zorg voor een professionele uitstraling door de stijl van jouw bedrijf door te voeren in jouw visitekaartje. Een grafische ontwerper kan hier goed bij ondersteunen. Jij kan ervoor kiezen om een online tool te gebruiken voor jouw logo ontwerp, maar dan ligt het visitekaartje ontwerp niet in lijn met de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast maken deze online tools gebruik van templates waardoor jouw visitekaart niet opvalt tussen de andere visitekaartjes.

Visitekaart standaardformaat

Er zijn verschillende formaten voor jouw visitekaartje. Het standaardformaat is 85 x 55 mm. Dit is dan ook het meest gebruikte formaat. Bekijk de verschillende formaten op internet en kies het passende formaat voor jouw visitekaartje.

Visitekaartje papier

Laat jouw visitekaartje afdrukken door een gespecialiseerd bedrijf. Bij deze bedrijven heb je een ruim aanbod papiersoorten voor jouw visitekaartje. Zorg dat jouw papier stevig is. Daarnaast kan je kiezen voor een glans of matte afwerking, maar dit is een persoonlijke keuze. Belangrijkste op dit gebied is dat jouw visitekaartje stevig is, zodat jouw gesprekspartner jouw visitekaartje goed kan bewaren.

Gebruik de voor- en achterkant

Zorg dat jouw visitekaart aan beide kanten is voorzien met informatie over jou en/of jouw bedrijf. Op deze manier worden jouw contactgegevens overzichtelijker weergegeven.

Zoals je ziet zijn er veel dingen die invloed hebben op de professionaliteit van jouw visitekaartje. Een grafische ontwerper neemt deze punten mee en daarom is het een verstandige keuze om hulp in te schakelen.

Visitekaart formaat

Het standaardformaat van een visitekaart is 85 x 55 mm, dit formaat wordt geadviseerd in verband met drukkosten. Natuurlijk zijn er veel meer opties dan enkel het standaardformaat. Bekijk de opties op internet en kies het formaat dat het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Visitekaartje papier

Het juiste papiersoort is bijna net zo belangrijk als het visitekaartje ontwerp. Het materiaal dat jij gebruikt voor jouw visitekaartje zegt veel over jouw bedrijf/merk. Kies daarom zorgvuldig jouw papiersoort. In het algemeen geldt: Hoe dikker het materiaal, hoe duurder. Maar vergeet niet: bespaar niet op jouw visitekaartje. Een eerste indruk geven doe je maar een keer en is erg belangrijk. Een goede eerste indruk kan leiden tot een lead en dan heb jij jouw visitekaartje zo terugverdiend. Informatie over visitekaartjes papier:

Normaal: 200 tot 340 gsm

Dit papiersoort is geschikt voor organisaties met een low-budget en die recycling belangrijk vinden. Dit papier soort is dunner, waardoor het goedkoper is en duurzamer. Het nadeel van dit papiersoort is dat het er minder professioneel uitziet en het sneller beschadigd. Het is wel ideaal voor grote organisaties waar veel werknemers een visitekaartje nodig hebben, omdat dit dan een betaalbare optie is.

Premium: 400 + gsm

Dit papiersoort is geschikt voor bedrijven met een hoger budget. Dit papiersoort is erg stevig en ziet er professioneel uit. Een stevig visitekaartje is van groot belang omdat het visitekaartje minder snel beschadigd en dus langer mee gaat. Deze ‘luxe’ visitekaartjes zijn daarmee ideaal om weg te geven op beurzen of netwerkevenementen om zo een goede indruk achterlaten.

Afwerking: mat of glans

De afwerking van jouw visitekaartje is ook belangrijk. Welke afwerking jij moet kiezen voor jouw visitekaartje is afhankelijk van welke doelstelling jij jouw visitekaartje geeft. Als jij wil dat jouw gesprekspartner iets op het visitekaartje kan schrijven, gebruik dan beschrijfbare visitekaartjes. Wil jij luxe en professionele uitstraling? Gebruik dan mat gelamineerde visitekaartjes.

De kwaliteit van het papiersoort kan ook afhankelijk zijn van de drukkerij waar jij jouw visitekaartje laat bedrukken. Doe dus goed onderzoek waar jij jouw visitekaartje laat bedrukken. Laat jij jouw visitekaartje maken door een grafische ontwerper van The big graphic house? Bij ons kan je je product(en) helaas niet direct afdrukken, maar wij kunnen je daar zeker bij helpen!

Huisstijl ontwerp

Het is belangrijk dat jouw visitekaartje in lijn ligt met jouw huisstijl. Heb jij al een huisstijl maar nog geen bijpassend visitekaartje? Dan is het belangrijk om bij jouw visitekaartje ontwerp te kijken naar jouw huidige huisstijl. Het is belangrijk dat jouw gesprekspartner jouw bedrijf herkent aan jouw huisstijl. Een grafische ontwerper zal altijd kijken naar jouw huidige huisstijl om zo jouw visitekaartje aansluitend te maken.

Heb je nog geen huisstijl? Dan is het voor jou wellicht een idee om gelijk een volledige huisstijl te laten ontwerpen. Een professionele huisstijl is essentieel voor jouw uitingen richting de buitenwereld. Op zoek naar een huisstijl? Bekijk onze pagina over huisstijl ontwerp voor meer informatie.

Grafische ontwerper

Er zijn veel aspecten die belangrijk zijn bij een visitekaartje ontwerp. Een grafische ontwerper inschakelen is daarom de geschikte oplossing. Wij hebben diverse ontwerpers klaar staan om jou te helpen aan een uniek visitekaartje ontwerp. Onze vormgevers zullen alle belangrijke aspecten bij een visitekaartje ontwerp meenemen om zo een passend, uniek, opvallend en professioneel visitekaartje voor jou te ontwerpen. Wij hebben een ruim aanbod aan ontwerpers. Hierbij een aantal tips om de geschikte ontwerper te vinden:

Biografie

In de biografie beschrijft de ontwerper zichzelf in het kort. Middels dit stuk tekst heb jij als ondernemer een idee wat voor persoon de ontwerper is. De biografie is belangrijk, maar kijk vooral verder dan alleen dit stuk tekst.

Prijs

Elke ontwerper hanteert een ander tarief voor een bepaald product. De prijzen die op het profiel worden getoond zijn vanaf prijzen. Bij een opdrachtaanbieding kun je onderhandelen over de prijs.

Portfolio

Elke ontwerper heeft een eigen stijl. Het is belangrijk om het portfolio van de ontwerper te bekijken om zo een inzicht te krijgen van de ontwerpstijl van de vormgever.

Klaar om indruk te maken met jouw visitekaartje?

Laat dan een visitekaart ontwerpen door een ontwerper van The big graphic house. Een grafische vormgever inschakelen heeft meerdere voordelen.

Als je een visitekaart laat ontwerpen, ontvang je alle belangrijke bestanden en bijbehorende rechten om het visitekaartje te gebruiken voor jouw doeleinden. Vraag te allen tijde jouw bestanden in hoge kwaliteit. Wil je je visitekaartje laten drukken? Dan is het raadzaam om dit bij de ontwerper aan te geven. Hij/zij kan de bestanden drukklaar maken. Op deze manier kan jij jouw visitekaartje ontwerp succesvol laten drukken.

Jij als ondernemer kan ervoor kiezen om zelf een visitekaartje te ontwerpen, maar vergeet niet dat je een eerste indruk maar een keer maakt, dus zorg dat deze goed is. Laat daarom een uniek en opvallend visitekaartje ontwerpen door een vormgever. Dit kost je eenmalig geld, echter laat je een goede indruk achter bij jouw gesprekspartners of op beurzen!

Wij zien veel ondernemers/bedrijven zelf een visitekaartje ontwerpen in diverse online tools of Microsoft Word, maar raden dit af. Deze online tools gebruiken templates waardoor jouw visitekaartje niet uniek en opvallend is. Als jij een goede eerste indruk wil maken, schakel dan hulp in van een professional en maak geen gebruik van deze templates. Ondanks deze templates er op het eerste gezicht goed uitzien, zijn deze designs erg standaard. Er zijn ook tools waar jij zelf alle elementen kan toevoegen en verslepen, maar wij raden dit af. Een grafische ontwerper is hiervoor opgeleid en weet waar hij/zij op dient te letten, zoals uitlijning, lettertype en verhoudingen.

Een visitekaartje behoort tot de huisstijl van een bedrijf. Je kan er ook voor kiezen om een volledige huisstijl te laten ontwerpen, dan heb gelijk een visitekaart die in dezelfde stijl is als jouw huisstijl. Daarnaast is het handig dat je een logo hebt voor jouw visitekaartje ontwerp. Het gebruiken van een logo op een visitekaartje is namelijk essentieel.

The big graphic house - checkbox icon

Directe communicatie tussen de vormgever en opdrachtgever

The big graphic house - checkbox icon

Financiële kant van ondernemen vereenvoudigen en risico’s beperken

The big graphic house - checkbox icon

Door de directe communicatie kunnen beide partijen doelgericht te werk gaan

FAQ

De kosten van een grafisch ontwerp zijn afhankelijk van de ontwerper. Elke ontwerper bepaalt zijn eigen tarief per product. De prijzen van de producten worden weergegeven op het profiel van de ontwerper (exclusief 21% btw).

Het kan zijn dat jouw gewenste ontwerper er niet tussen staat of dat je geen keuze hebt kunnen maken. The big graphic house voegt regelmatig nieuwe ontwerpers toe. Houd ons platform dus goed in de gaten!

Ja, dat mag. Echter zijn de bedragen op de website exclusief BTW. Vergeet dus niet dat er bovenop het betreffende bedrag 21% BTW moet worden verrekend.

Ja, wanneer de door jou gekozen ontwerper beschikt over de kennis en tijd is het mogelijk meerdere producten aan te vragen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je een andere ontwerper aanvragen.

Je kunt bij het aanvragen een deadline aangeven. Vergeet niet; spoed is zelden goed!

Als de ontwerper zich niet aan de algemene voorwaarden heeft gehouden waardoor je ontwerp niet naar wens is, ontvang je het betaalde bedrag terug en ontvang je geen ontwerpen.

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!