Over ons

Hier vind je meer informatie over onder andere het concept en het ontstaan van The big graphic house

Wat is The big graphic house?

The big graphic house is een online platform dat vraag en aanbod van betaalde grafisch ontwerpopdrachten bij elkaar brengt.

Wij zijn een platform waar grafisch ontwerpers eenvoudig aan opdrachten kunnen komen en opdrachtgevers snel een passende grafisch ontwerper kunnen vinden. Zowel beginnende als gevorderde grafisch ontwerpers zijn geschikt voor ons platform.

Ook studenten van een grafische opleiding kunnen op ons platform terecht. Zij kunnen zo in een beschermde omgeving naast hun opleiding praktijkervaring opdoen. The big graphic house biedt voor studenten van een grafische opleiding een portfolio met gemaakte ontwerpen te presenteren en verder aan te vullen met betaalde praktijkopdrachten.

Daarnaast is The big graphic house ook toegankelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ons platform is duidelijk, overzichtelijk en prikkelarm zodat ontwerpers met weinig ervaring, met beperkte communicatieve vaardigheden, met burn-out, autisme, concentratiestoornis, etc. ook eenvoudig opdrachten uit kunnen voeren.

Daarnaast zorgen wij voor een beschermde omgeving en ondersteunen we onze ontwerpers en opdrachtgevers om de financiële kant van ondernemen te vereenvoudigen en risico’s te beperken.

Iedereen kan bij The big graphic house terecht voor een grafische opdracht. Zo is het bijvoorbeeld geschikt voor startups die een beperkt budget hebben of studenten die een flyer of poster voor een schoolproject laten ontwerpen.

Wie hebben The big graphic house opgezet?

Marleen van Engelen - The big graphic house

Jimmy
de Groot

Oprichter

Marleen van Engelen - The big graphic house

Marleen
van Engelen

Oprichter

Wat zijn onze bouwstenen?

The big graphic house - checkbox icon

Directe communicatie tussen de vormgever en opdrachtgever

The big graphic house - checkbox icon

Financiële kant van ondernemen vereenvoudigen en risico’s beperken

The big graphic house - checkbox icon

Door de directe communicatie kunnen beide partijen doelgericht te werk gaan

The big graphic house - checkbox icon

Mogelijkheid om portfolio met gemaakte ontwerpen te presenteren op het platform

Ervaar het gemak.

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!