FAQ

Veelgestelde vragen over The big graphic house

Algemeen

The big graphic house is een platform waar vraag en aanbod op grafisch gebied samen komen. Er wordt een connectie gemaakt tussen opdrachtgevers en ontwerpers. Zo vinden opdrachtgevers eenvoudig een passende ontwerper en werken ontwerpers aan hun portfolio.

Wat ons onderscheidt is ons diverse aanbod ontwerpers. Hierdoor zullen opdrachtgevers eenvoudig een passende ontwerper vinden. Daarnaast worden opdrachten bij ons niet per uur betaald, maar per product.

Ja, The big graphic house is actief op social media. Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

The big graphic house is bestemd voor iedereen die op zoek is naar een grafisch ontwerper met een specifieke stijl! Voor ontwerpers is het van belang om over voldoende vakkennis te beschikken.

Voor ontwerpers

Ook ZZP’ers kunnen zich aanmelden bij The big graphic house. De betalingen verlopen op dezelfde manier als bij de overige ontwerpers, echter zijn ZZP’ers zelf verantwoordelijk voor de btw afhandeling. Er hoeft geen factuur opgestuurd te worden naar The big graphic house.

Nee, inschrijven bij The big graphic house is gratis. Schrijf je hier in.

Ja, binnen een paar klikken kun je een account aanmaken. Vervolgens ontvang je een mail met de instructies om de registratie compleet te maken. Je kunt in je account onder andere je eigen profiel, aanvragen en opdrachten beheren.

Lever je bestanden tijdens het proces aan in lage kwaliteit. Pas als de opdrachtgever tevreden is, lever je de bestanden aan (in hoge kwaliteit) als een ZIP-bestand in de gevraagde bestandsformaten (bijv. PDF, JPG of PNG)

Je bepaalt zelf jouw eigen prijs per product. In je account kun je aangeven hoeveel je wilt ontvangen per product (netto). Er wordt een commissie toegepast per afgeronde opdracht. De door jou gekozen tarieven (inclusief commissie) worden weergegeven op jouw eigen profiel. Vergeet niet dat jouw tarief invloed kan hebben op de hoeveelheid opdrachten die je ontvangt.

The big graphic house ontvangt het door jou bepaalde tarief van de opdrachtgever. Wanneer het tarief in goede orde is ontvangen, krijg je als ontwerper toestemming om te beginnen aan de betreffende opdracht. Wanneer de opdrachtgever tevreden is over het uitgevoerde werk ontvang je je vergoeding.

Wanneer blijkt dat de opdrachtgever terecht ontevreden is over jouw geleverde werk wordt de opdracht gestopt, ontvang je geen vergoeding en krijgt de opdrachtgever het betaalde bedrag terug. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Je kunt alles aanpassen in jouw persoonlijke account.

Bij het succesvol afronden van de opdracht wordt het betreffende bedrag binnen vijf tot zeven werkdagen op uw ingevoerde rekening gestort. Zorg dus dat u tijdens het registreren het juiste bankrekeningnummer invult.

De verdiensten uit opdrachten vallen onder ‘inkomsten’. Je dient dit daarom mee te nemen bij je eigen jaarlijkse belastingaangifte. Vergeet dit niet.

Voor opdrachtgevers

De kosten van een grafisch ontwerp zijn afhankelijk van de ontwerper. Elke ontwerper bepaalt zijn eigen tarief per product. De prijzen van de producten worden weergegeven op het profiel van de ontwerper (exclusief 21% btw).

Het kan zijn dat jouw gewenste ontwerper er niet tussen staat of dat je geen keuze hebt kunnen maken. The big graphic house voegt regelmatig nieuwe ontwerpers toe. Houd ons platform dus goed in de gaten!

Ja, dat mag. Echter zijn de bedragen op de website exclusief BTW. Vergeet dus niet dat er bovenop het betreffende bedrag 21% BTW moet worden verrekend.

Ja, wanneer de door jou gekozen ontwerper beschikt over de kennis en tijd is het mogelijk meerdere producten aan te vragen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je een andere ontwerper aanvragen.

Je kunt bij het aanvragen een deadline aangeven. Vergeet niet; spoed is zelden goed!

Als de ontwerper zich niet aan de algemene voorwaarden heeft gehouden waardoor je ontwerp niet naar wens is, ontvang je het betaalde bedrag terug en ontvang je geen ontwerpen.

Je kunt bij ons enkel betalen met iDEAL.

De ontwerper heeft 72 uur om op de aanvraag te reageren. Als de ontwerper hier niet op heeft gereageerd, ontvang je een mail.

Nee, helaas is dit (nog) niet mogelijk.

Na het lezen van de FAQ nogsteeds vragen?

Neem contact met ons op!

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!