Een uniek briefpapier ontwerp laten ontwerpen?

Bekijk ons divers aanbod ontwerpers

Vind direct een ontwerper

Een passend briefpapier ontwerp voor jouw bedrijf

Ondanks het huidige online tijdperk, is een passend briefpapier ontwerp onmisbaar voor jouw bedrijf. Bedrijven gebruiken nog regelmatig briefpapier voor bijvoorbeeld het versturen van facturen, brieven en/of pdf-bestanden. Met een aansluitend briefpapier kun jij jouw brand identity presenteren aan jouw klanten en een professionele indruk achterlaten. Bij The big graphic house hebben wij diverse grafische ontwerpers klaar staan om je te helpen aan een uniek en professioneel briefpapier ontwerp.

Hoe werkt het?

The big graphic house - search icon

Kies je product(en)

Selecteer de producten die je nodig hebt en klik op de zoekbutton. De ontwerpers die de door jouw gekozen producten kunnen ontwerpen zullen verschijnen

The big graphic house - hands icon

Bekijk diverse portfolio’s

Alle ontwerpers hebben een eigen profiel met zijn/haar tarieven en portfolio. Vergelijk de ontwerpers en kies de ontwerper die het beste bij je past

The big graphic house - draw icon

Vraag een ontwerper aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een aanvraag versturen naar de ontwerper. De ontwerper gaat dan kijken of hij/zij interesse heeft in de opdracht

The big graphic house - checkbox icon

Start direct je opdracht!

Als de ontwerper de aanvraag accepteert, ontvang je een factuur. Wij zullen tijdelijk het betaalde bedrag bewaren, tot dat je tevreden bent. De ontwerper zal contact met je opnemen

Deze ontwerpers helpen je graag aan een briefpapier ontwerp

Voorbeeld profiel - The big graphic house

Emily C.

Hey!! Mijn naam is Emily Carmen. Ik ben een enthousiaste en creatieve grafisch vormgever die succ...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Beatrice V.

Creativiteit, passie, veel plezier, verre van doorsnee, nuchter, grensverleggend en met een verfriss...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Amy L.

Ontwerp op maat of op zoek naar iemand die uw ideeën kan helpen realiseren? Hi, mijn naam is Amy en ...

Profiel bekijken

Een briefpapier laten maken door een professional, waarom ook niet?

Een briefpapier ontwerp wordt niet enkel gebruikt voor het versturen van fysieke papieren, maar kan ook gebruikt worden voor jouw externe en interne communicatie. Jouw briefpapier ontwerp wordt dan gebruikt als een pdf-bestand of bij jouw digitale facturen.

Diverse ondernemers zien de essentie van een goed briefpapier ontwerp niet in. Een briefpapier ontwerp ligt in lijn met de huisstijl van het bedrijf en daarmee is het een uitstekende kans om jouw brand identity te laten zien aan jouw (potentiële) klanten. Door jouw grafische uitingen in dezelfde stijl te laten ontwerpen, zorg je voor herkenning bij klanten en laat jouw bedrijf een professionele indruk achter.

Bekijk ons diverse aanbod grafische ontwerpers die klaar staan om je te helpen aan een passend briefpapier ontwerp dat volledig aansluit op jouw huisstijl. Lees hieronder hoe het werkt!

The big graphic house - checkbox icon

Eenvoudig

The big graphic house - checkbox icon

Vrijblijvend

The big graphic house - checkbox icon

Binnen 72 uur reactie

Voor jouw bedrijf kun je ervoor kiezen om zelf een briefpapier ontwerp te ontwerpen, alleen bestaat de kans dat jouw briefpapier niet in lijn ligt met jouw huisstijl. Hulp inschakelen? Wij staan voor je klaar. Bij ons kun jij briefpapier laten ontwerpen door een grafisch ontwerper vanaf 25 euro. Wij hebben contact met diverse grafische ontwerpers die allemaal hun eigen tarieven bepalen. De kosten om een flyer te laten maken door een ontwerper zijn daardoor afhankelijk van de tarieven die de ontwerper hanteert.

Briefpapier ontwerp

vanaf

€25

Uniek, passend en herkenbaar briefpapier ontwerp, waar moet je allemaal aan denken?

Briefpapier laten ontwerpen door een grafische vormgever is voor sommige mensen een onbekend proces. Maak je geen zorgen, wij helpen jou hierbij! Dit zijn nog een aantal aspecten waar jij over na kan denken:

Definitie briefpapier

Briefpapier is bedoeld voor het schrijven, typen of afdrukken van brieven. In de zakelijke wereld wordt deze¬ term ook gezien als een voorbedrukt papier dat gebruikt wordt door bedrijven of personen voor correspondentie. Het briefpapier behoort tot de huisstijl van een organisatie. Voorheen werd briefpapier vooral fysiek gebruikt voor het versturen van brieven en facturen, maar tegenwoordig wordt het ook gebruikt voor online communicatie in de vorm van bijvoorbeeld een pdf-bestand.

Briefpapier lay-out

De lay-out van een briefpapier is een essentieel onderdeel voor een goed ontwerp. De lay-out bestaat uit de grafische samenstelling van het ontwerp maar ook welke onderdelen er op het ontwerp worden gepresenteerd. Als jij jouw briefpapier laat ontwerpen door een grafische ontwerper, zal hij/zij zorgen dat beide onderdelen goed zijn verwerkt in jouw briefpapier ontwerp.

Lay-out briefpapier

Als jij briefpapier laat ontwerpen is het essentieel om het briefpapier in lijn van jouw huisstijl laat ontwerpen. Bij een krachtige brand identity liggen alle grafische producten in lijn met elkaar wat zorgt voor herkenning. Denk hierbij aan het kleurgebruik, typografie en vormgebruik. Het is daarom van groot belang om te kijken naar de huidige grafische producten die jouw bedrijf al in bezit heeft. De ontwerper kan hierdoor het briefpapier in dezelfde stijl ontwerpen als de overige producten.

Onderdelen briefpapier

Daarnaast is de lay-out van de brochure belangrijk om de boodschap over te brengen aan de (potentiële) klanten. Een goed brochure ontwerp is ontworpen in dezelfde stijl als de huisstijl van de opdrachtgever. Op deze manier voegt het brochure ontwerp waarde toe aan de visuele identiteit van de organisatie. Een goed design dat aansluit op de huisstijl zorgt voor herkenning bij de ontvanger en dit heeft allemaal positieve invloed op het behalen van de doelstelling. Zelf een goed brochure ontwerp maken is daarom niet eenvoudig. Er zijn meerdere mogelijkheden om zelf een brochure te ontwerpen, echter zijn dit vaak templates. Templates sluiten vaak niet aan op jouw huisstijl, doelstelling en onderwerp.

  • Logo
  • Adresgegevens
  • Website
  • Contactpersoon
  • Datum
  • Aanhef
  • Onderwerp
  • Kenmerk

Laat jij briefpapier ontwerpen door een vormgever? Stem dan met deze vormgever af welke onderdelen jij belangrijk vindt voor jouw bedrijf.

Huisstijl bedrijf

Een professionele huisstijl is onmisbaar voor elk bedrijf. Middels jouw huisstijl versterk jij de identiteit van jouw bedrijf. Een huisstijl ontwerp is de leidraad van de andere grafische uitingen en website van jouw bedrijf. Een goede huisstijl straalt de kernwaardes uit van jouw bedrijf en zorgt voor herkenning bij klanten.

Een huisstijl ontwerp bestaat vaak uit een logo, visitekaartje, briefpapier en enveloppe ontwerp. Het logo ontwerp is vaak de basis van de huisstijl. De andere producten moeten aansluiten op het ontwerp van het logo om zo een eenheid te vormen. Een briefpapier behoort dus tot de huisstijl van bedrijf. Jij kan ervoor kiezen om alleen briefpapier te laten ontwerpen, maar als jij nog geen huisstijl hebt voor jouw bedrijf kan je eventueel overwegen om via The big graphic house een complete huisstijl te laten ontwerpen vanaf 75 euro.

Grafische ontwerper

Er zijn diverse belangrijke aspecten bij een briefpapier ontwerp. Een grafische ontwerper inschakelen is daarom een geschikte oplossing. Wij hebben een ruim aanbod ontwerpers met allen een identieke stijl. Hierbij een aantal tips om de geschikte ontwerper te vinden:

Biografie

In de biografie beschrijft de ontwerper zichzelf in het kort. Middels dit stuk tekst heb jij als ondernemer een idee wat voor persoon de ontwerper is. De biografie is belangrijk, maar kijk vooral verder dan alleen dit stuk tekst.

Prijs

Elke ontwerper hanteert een ander tarief voor een bepaald product. De prijzen die op het profiel worden getoond zijn vanaf prijzen. Bij een opdrachtaanbieding kun je onderhandelen over de prijs.

Portfolio

Elke ontwerper heeft een eigen stijl. Het is belangrijk om het portfolio van de ontwerper te bekijken om zo een inzicht te krijgen van de ontwerpstijl van de vormgever.

Klaar om indruk te maken met jouw briefpapier?

Hopelijk hebben wij je middels bovenstaande informatie voldoende geïnformeerd over de aspecten die belangrijk zijn voor een goed briefpapier ontwerp. De grafische wereld is voor sommige mensen een onbekend terrein, daarom helpen wij je graag op dit gebied. Hier nog wat extra informatie:

Als je briefpapier laat ontwerpen, ontvang je alle belangrijke bestanden en bijbehorende rechten om het briefpapier te gebruiken voor jouw doeleinden. Vraag te allen tijde jouw bestanden aan bij de ontwerper in hoge kwaliteit. Wil je jouw briefpapier laten drukken? Dan is het raadzaam om dit bij de ontwerper aan te geven. Hij/zij kan de bestanden drukklaar maken. Op deze manier kan jij jouw briefpapier ontwerp succesvol laten drukken. Wil jij ook jouw briefpapier digitaal gaan gebruiken? Geef dit dan ook aan bij de ontwerper, dan kan hij/zij het ontwerp in .pdf of .jpg aanleveren. Op deze manier kun jij jouw digitale papieren en/of facturen ook facturen in het briefpapier ontwerp.

Veel ondernemers kiezen ervoor om zelf briefpapier te ontwerpen. Zij doen dit vaak middels online templates. Omdat de templates niet in lijn zijn met jouw huisstijl, verliest jouw brand gedeeltelijk zijn kracht. Onze ontwerpers staan klaar om een briefpapier te ontwerpen passend bij jouw huisstijl!

The big graphic house - checkbox icon

Directe communicatie tussen de vormgever en opdrachtgever

The big graphic house - checkbox icon

Financiële kant van ondernemen vereenvoudigen en risico’s beperken

The big graphic house - checkbox icon

Door de directe communicatie kunnen beide partijen doelgericht te werk gaan

FAQ

De kosten van een grafisch ontwerp zijn afhankelijk van de ontwerper. Elke ontwerper bepaalt zijn eigen tarief per product. De prijzen van de producten worden weergegeven op het profiel van de ontwerper (exclusief 21% btw).

Het kan zijn dat jouw gewenste ontwerper er niet tussen staat of dat je geen keuze hebt kunnen maken. The big graphic house voegt regelmatig nieuwe ontwerpers toe. Houd ons platform dus goed in de gaten!

Ja, dat mag. Echter zijn de bedragen op de website exclusief BTW. Vergeet dus niet dat er bovenop het betreffende bedrag 21% BTW moet worden verrekend.

Ja, wanneer de door jou gekozen ontwerper beschikt over de kennis en tijd is het mogelijk meerdere producten aan te vragen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je een andere ontwerper aanvragen.

Je kunt bij het aanvragen een deadline aangeven. Vergeet niet; spoed is zelden goed!

Als de ontwerper zich niet aan de algemene voorwaarden heeft gehouden waardoor je ontwerp niet naar wens is, ontvang je het betaalde bedrag terug en ontvang je geen ontwerpen.

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!